Ocena kierowcy - Volkswagen Golf IV Kombi

Blade, 15 lat temu
Silnik 1.9 TDI 115KM 85kW
Rok produkcji 2002
Volkswagen Golf IV Kombi 1.9 TDI 115KM 85kW 1999-2006 - Oceń swoje auto
Inne : wlasciwie to widocznosc i czucie auta (nie w sensie rewelacyjnych wlasciwosci jezdnych tylko wyczucia skrajnych ponktow) i mocny silnik
osiagi silnika rewelacyjne, potężny moment obrotowy wynoszący 310Nm sprawia ze auto jest naprawde elastyczne a kiedy załączy się już turbo ok.2000obr/min dostajesz takiego kopa jak w morde
auto po 230tys. km ma wszystkie biegi sprawne jak nowe, wchodza lekko, skrzynia nie jest wyrobiona, problemy sa tylko z 3 biegiem i wstecznym, te biegi wchodza lekko ale trzeba je dopchnac pod koniec, byc moze jest to wada tylko tej skrzyni \"poprostu ktos wczesniej nie umial jezdzic\" wiec jest to niewykluczone
poprostu zajebista, siadajac za kierownica czujesz sie zespolony z autem poprostu czuje sie auto, widac wszystko przod tyl pomimo ze nie jest to maly samochod i kombi w dodatku, swietne wyczucie obydwu bokow auta, jednym slowem jak w domu
przynajmniej dla mnie doskonala, nie ma jakichs finezyjnych krztaltow lub dziwacznie usytuowanych przelacznikow, dla mnie liczy sie to ze wszystko jest pod reka i na swoim miejscu tam gdzie powinno to byc
wlasciwie tak jak w kazdym aucie
dla mnie akurat, jest co prawda moze troche przyciasnawo jakby sie chcialo wyciagnac nogi czy cos, ale ogolnie auto jest do jezdzenia a nie do lezenia czy \"rozwalania sie\" nogami i lokciami
trasa: przejechalem 650km po ktorych srednie spalanie wynioslo 4.92L jadac po autostradzie 140-160, maksymalnie 180 ale nie dlugo, troche po normalnych drogach 100-120 no i podrodze przez miasta miasto: wlasciwie to jeszcze nie wiem bo nie mierzylem ale mysle ze 6 to absolutne minimum
trudno powiedziec jaka kwota pieniedzy to dla kogos duzo
nie mam pojecia jeszcze nic sie nie zepsulo
nie mam pojecia jeszcze nic sie nie zepsulo