: wysokoprężny na pompowtryskiwaczach dla mnie jest super! Trzeba pojeżdzić żeby zobaczyć?!
Auto jest przyjemne i elastyczne.dobrze mi się nim jeżdzi, nie mam problemów z tym Golfem i mam nadzieje że mnie nie zawiedzie!Klimartonik i orginalne radio/cd VW umilaję najdłuższe wyprawy.
Silniczek pracuje świetnie, jak przystało na 1.9 TDI.Na ten organ Golfa nie ma co skamlać.
Narazie biegi działają bez zarzutu i oby tak dalej, wcześniej miałem Punto i trochę zjadłem nerwów kiedy linka spadała podczas jazdy i mogłem jedynie się zatrzymać!
ok!trzyma się!
Ja tam wszystko widze.
ok.
podczes deszczu lub mrozu, wiadomo szybki parują, ale klimatronik z nawiewem na przednią szybę sobie radzi, boczne odparowują troszke wolniej.
z tyłu trochę ciasno, chyba że przesunie się siedzenia do przodu, ale to znowu u kierowcy nie za wygoda przy dużym wzroście.Golfik nie jest dla koszykarzy, he,he.
słychać troszke silniczek w aucie, ale ja tam lubie jak pracuje, jak nie chce to pogłaszam radio.
Komputer pokładowy pokazuje mi średnio:
5,5 do 6,5 L/100km na trasie.
7,5 do 8,5 L/100km po mieście na klimie.
Mam wersję SPECJAL.Trafił mi się rok temu w Niemczech.
Szybka elektryczna mi się popsuła! Pękł plastik który trzyma szybę w drzwiach i jest połączony linką z silniczkiem. zamówiłem komplet naprawczy w salonie i plastikowy uchwyt zmieniłsię w aluminiowy.
poważne...? nie, takich nie było!
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 TDI 100KM 74kW