: Elektryczne szyby trochę siadają, przymaniej u mnie.
: Rzadko ale może czepic się ruda.
Samochód godny polecenia, rzadko pojawiają się usterki, jesli juz to są to drobne usterki. Ogólnie samochód eksploatowany przez 4 osoby. Problemy jedynie z turbina (wina poprzedniego właściciela). Samochód bez cudów jak na obecne czasy ale bardzo dobry przykładowo na 2 samochód. Polecam, 9 lat jeździ po dziurach i nic nie robione przy zawieszeniu. Jedynymk wadami moga być elektryka i turbina przez złą eksploatację samochodu.
Fajny silnik, dosyć dynamiczny, trochę klekot ale mało awaryjny, zwłaszcza gdy turbina dobrze zadbana i Użytkowana.
Biegi wchodzą bardzo dobrze, długości biegów odpowiednie, czasem brakuje tylko 6 biegu.
Jeździ się przyjemnie, bez większych problemów.
Osobiście przeszkadza mi jedynie szeroki słupek C.
Bez klimatyzacji trochę upierdliwe szukanie odpowiedniego nasłuchu itd. Samochód w zimie nagrzewa się w średnim tempie ale znosnie.
Z przodu miejsca jest wystarczająco dla faceta nawet do 185 cm. Jednak wtedy może być sredniawo z tylu, jednak w miarę w porządku, zależy od własnych potrzeb.
Do 120 km/h bez problemu pozniej różnie to wygląda ale ogólnie nie drażni jakoś specjalnie.
Samochód ekonomiczny jak na lata 97-00. 5,5 litra średnie spalanie to na prawdę nie jest dużo. 6 przy bardziej dynamicznej jeździe tez nic wielkiego.
Samochód bardzo wytrzymały, pancerny silnik, ogólnie opłacalny, jeśli trafi się dobry egzemplarz jak mi to 4-5 lat jazdy bez wkładu finansowego, polecam!
W zimie może być ciezkawo czasem, zależy czy -5°C czy -25°C ogólnie do -15 bez większych problemów nawet jak nie stoi w garażu.
Wiadomo, zależny od egzemplarza czy zadbany czy nie. Jeśli tak to trudno o poważną usterkę jednak zawsze może się przytrafic, jednak raczej odporny na takie problemy, jeśli juz nie jest to wydatek jak za polowe auta.
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 TDI 110KM 81kW