: Niesamowicie wytrzymały można w nim zrobic dużo kilometrów naprawde bez żadnej usterki.
Auto naprawde mi sie udało wytrzymałe na duże kilometry. Zdecydowanie kupił bym go jeszcze raz!!! Polecam ten samochód dla wszystkich będziecie naprawde zadowoleni z tego autka. Niesamowite auto jestem w nim zakochany no ale musze sie rostac trzeba kupic cos nowszego, zapene na Golfa VI i tylko disla:)
Silnik idealny,nigdy mnie nie zawiódł. Niesamoiceie sie trzyma mam w nim zrobione 288 tys km a sam nim juz zrobiłem 170 tys i nic sie w silniku nie dzieje same podstawowe rzeczy tylko wymienia np;oleje, filtry.Duzo jezdze tym samochodem po całej Polsce taka praca.Polecam gorąco ten model.
Jest dosyć dobra tylko już przy 250 tys dwójka cięzko mi zaczeła wchodzić.
Jezdzi się tym samochodem dobrze szczególnie na dłusze trasy do limuzyn nie nalerzy ale można porównywac:)
Doś spora, może być.
Jest bardzo ekonomiczny samochód mało pali.
Na trase przy bardzo spokojnej jezdzie możecie nie wierzyc ale naprawde 4.5 l. Przy przecietnej 6l. A przy ostrej już na maxa go żyłujac do 4 tys oprotów na każdym biegu do 8.2l przekraczajac pretkosc 200 km. Mówie tytaj o jezdzie na trasie.
dobra szybko ogrzeje i szybko słodzi (climatronik)
Autko trochu małe ale w mały piękno:) Styłu troszke mało miejsca.
Silnik troche głosny ale mi sie to podoba
Miasto 6.5l
Trasa 5.2
Ceny są nie wygórowane napraw zalezy na czyją kieszeń
Czesto zdarza mo sie wymieniac łozysko w tylnim kole moze dla tego że lubie szybka jazde po zakrętach:)
Zero poważnych usterek !!!
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 TDI 110KM 81kW