Według mnie super samochód. Jeśli tylko kupisz zadbany posłuży ci bardzo długi czas. Najważniejsze że ceny części są nie wygórowane. Polecam wszystkim ten samochód. U mnie posłuży zapewne do momentu jego złomowania :)
Idealny kompromis miedzy dynamiką a spalaniem. Spalanie w okolicach 10-11L na 100km. Jestem wstanie przy prędkości 50 km/h jechać na 5 biegu :) Ponadto idealnie współgra z LPG
Czasem trzeba dwa razy wrzucić wsteczny. Bardzo rzadko haczy pierwszy bieg.
Według mnie bardzo dobrze zestrojone zawieszenie. Jedyna uwaga za nisko zawieszony- (seryjne zawieszenie) co plus-uje jeśli chodzi o pokonywanie ostrzej zakrętów
bez zastrzeżeń
bez zastrzeżeń
Grzeje się do 90 stopni po przejechaniu około 1.5 km :) w lecie i około 2.5-3km w zimie. Klimatyzacja bardzo wydajna
Jedynie trochę mniej miejsca dla pasażerów zajmujących tylne siedzenia.
wszytko super po za lekkim świstem dobiegającym z uszczelki w tylnych drzwiach (przyzwyczaiłem się ) poza tym piękny odgłos silnika powyżej 3.tyś obrotów
spalanie miedzy 8-12 l benzyny :) koszty przecietnie 55zł za 100km , po założeniu Instalacji Gazowej BRC Sequent 24 :) Cud miód malina 12L gazu co daje nam koszt przejechania w granicach 30zł za 100km
Ja kupiłem od znajomego wiec cena była dla mnie bardzo atrakcyjna . Ponadto I właściciel bezwypadek, serwisowany :) w ASO.
Hmmm... nie zepsuło mi się dosłownie nic a przejechałem 30 tys km
Brak