Dla mnie perfect, ale o gustach sie nie dyskutuje... Ja jestem zakochany w tym aucie i teraz pokusze sie chyba juz na tuning silnika - tu pole do popisu z tym motorem jest ogromne.
Rewelacja-polecam, pieknie sie wkreca powyzej 2000obr. jestem usatysfakcjonowany i zuzycie paliwa perfekt. Jak ktos potrafi jezdzic spokojnie to zuzycie paliwa bedzie mniejsze niz w mniejszych motorach, a rezerwy mocy sa stale. Wyprzedzam z reguly na trasie bez redukowania, chyba ze diabel we mnie wejdzie to go deptam.
Jedyne "ale" to wg mnie za dlugie przelozenia skrzyni na drugim i trzecim biegu. Przydalyby sie krotsze przelozenia to sprint bylby ciekawszy. Ale dwojka 110km/h i trojka 170km/h daje radoche!
Brak zastrzezen, kusi mnie na kola 18 ale obawiam sie tych polskich drog. Fabrycznie nisko siedzi i trzeba uwazac na slabych drogach na miske itp. Jest troche twardo, ale na autostradzie perfectos!
Perfect climatronic
W tyle lipa z nogami - 3 drzwiowy, ale nie moj to problem..:)
Mogloby byc lepiej przy wiekszych predkosciach, ale jest dobrze.
Satysfakcjonujace w pelni
Cenowo dobrze stoja, zakup drogi, ale i z odsprzedaza nie ma problemu - kultowe auto. Malo jest wersji GTI w Polsce, ale warto poszukac i poczekac na ten wlasnie model. Daje mnostwo radochy w jezdzie. Goraco polecam.
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 T 150KM 110kW