: Już fabrycznie daje sporo frajdy, a przecież posiada spory potencjał do rozwoju.
Najlepszy z moich wszystkich dotychczasowych samochodów, których było 3.
Mógłby być fabrycznie trochę mocniejszy ale i tak po pierwszej przejażdżce uśmiech mi z twarzy nie znikał przez długi czas. Wielkim plusem jest podatność na modyfikacje, co już uczyniłem i auto jest dużo żwawsze.
Czasami haczy ale nie ma to jakiegoś negatywnego wpływa na codzienną jazdę. Ogólnie bez zastrzeżeń.
W poprzednim aucie miałem założone niższe i twardsze zawieszenie więc po przesiadce na obecnego trochę za bardzo buja na zakrętach i nie jest tak stabilnie jak bym chciał ale na szczęście da się to poprawić, co na pewno zrobię.
Bez zastrzeżeń.
Panel klimatyzacji jak i radio mogłyby być trochę wyżej.
Bez zastrzeżeń. W lato chłodno, w zimę ciepło.
Miejsca z przodu pod dostatkiem ale tylna kanapa to tragedia. Z tyłu jest mniej miejsca niż w MkIII! Na szczęście w 95% jeżdżę sam ew. tylko z pasażerem z przodu więc nie jest to dla mnie in minus.
Nie zwracam na ten szczegół zbytnio uwagi więc nie mam zastrzeżeń.
No i tutaj pierwsza skaza na diamencie. Myślałem, że jednak będzie palił trochę mniej. Szczególnie przy rozsądnej jeździe.
Myślę, że jak na Hothatch\'a stosunek jakość/cena jest znakomita.
Z drobnych usterek to mogę jedynie wspomnieć o wypięciu się kostki z czujnika temp. zewn.
Póki co jestem zadowolony. Raz zdarzyło się, że podczas jazdy spadł wąż z Intercooler\'a i musiałem doczłapać się do warsztatu w trybie awaryjnym.
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 T 150KM 110kW