ogolnie super samochodzik dla madrych ludzi ktorzy dbaja o niego a nie tylko leja paliwo.
autko jedzie,jak ktos chce lepszy to polecam turbodiesla i kilka tysiecy ubedzie z kieszeni.spalanie przyzwoite o dziwo na pb98 pali duzo mniej ale niech ktos poczyta w instrukcji jakie paliwo jest zalecane do tego motoru przez producenta.jak ktos dba to jezdzi.wymiany oleju co 10 tys. i dobre paliwo i to wszystko zeby byc zadowolonym z silnika.
ja nie narzekam.trzeba wyciskac sprzeglo do konca i uwaga kobiety zdjac szpilki bo to pomaga i niema dzior w dywanikach.
jest troszke twardy,ale dobrze sie trzyma.na 17-stkach w polsce nie ma jazdy ale ladne 14-stki i wysoki profil opony idealnie tlumi wszystkie nierownosci.tym samym oszczedzamy na wymianie zawiasu dosc czesto.
do przodu bardzo dobrze,do tylu przyzwoicie,nie zapominajmy ze to nie kombi
wszystko na swoim miejscu jak to w volkswagenie.przyjemny srodek i dobre wykonczenie
bez problemow,,jeszcze w nim nie zmarzlem.wlecie tez ok,czysccie filtr przeciwpylkowy i nie powinno byc problemu.
jezdze sam wiec miejsca mnostwo i wygodnie
troszke glosno powyrzej 110.ale on tak poprostu ma.
na paliwie 98 jest rewelka.srednio pali 7 l,w trasie6l nie wiem czego sie spodziewaja ci wszyscy ktorzy narzekaja?dla nich polecam citroena ax w dieslu bo benzyniak 1.1 pali 7-8l.
trudno sprzedac dobry egzeplarz,latwiej kupic ruine z zachodu z cofnietym na maxa licznikiem i po"starszej osobie"ktorej to autem jezdzil nacpany wnuczek z faza ze chca go porwac;]efektem czego sa negatywne opinie uzytkownikow wyjechanych aut zza odry.
jeszcze nim nie stalem w polu.wkurzaja mnie komentarze typu ;zlom,ruina,pomylka,jak ktos kupi autko od takiego to najpierw odszczurzanie srodka,2 kubly smieci i mnostwo czesci do wymiany bo autem to on tylko jezdzi.a pozniej puka stuka i trzeszczy.czolg by rozpier.....lili a co dopiero samochod.ludzie to sa!!!!!!!!!!
tylko to co trzeba
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 16V 105KM 77kW