Autko mi sie podoba.Nikt i nic nie jest idealne a to cudo mi w zupelnosci wystarcza;)Jest niesamowicie praktyczny, miejsca wystarczajaco dla malej rodzinki.
Co prawda kupione i uzytkowane w Anglii, przez co jedynym dziwactwem to kierownica po prawej stronie;)Da sie przyzwyczaic.
Przyzwoicie. Dynamiczny i zwinny. Nie przeszkadza szum po 150 km/h...
Jest OK. Komentarze na temat drobnych problemow z wrzucaniem poszczegolnych biegow rzeczywiscie sa wiarygodne, ale panowie, troche wyczucia i wprawy i wchodzi jak w maselko.
Pochwalam, zaryzykuje maksymalna ocene. Prowadzi sie autko wysmienicie, przy naglych manewrach jest nie wzruszone;)
hmmm.....moglo byc lepiej.ale z drugiej strony to musza byc te szerokie slupki z tylu i tak strzeliste z przodu....nie jest najgorzej
wszystko pod reka, wystarczajaco.nie potrzebuje fajerwerkow w samochodzie.
wentylacja srednio, ale za to ogrzewanie natychmiastowe.
w normie, ale nie powyzej;)da sie wysiedziec
glos silnika koi lepiej jak beethoven;)lekki szum ktory zupelnie nie przeszkadza
jak przystalo na VW nie jest niejadkiem.Lubi pobiesiadowac w miescie.Na trasie znosnie, nie narzekam.zobaczymy jak bedzie wiasna i latem bo kupilem go iedawno zima;)
jestem w trakcie obserwacji, takze jeszcze nie mam jasnej opinii. Nie wiem czy kontrolka temp. silnika nie nawala, bo zaraz po wlaczeniu silnika, po paru metrach przesuwa sie na 90,hmm a pozniej opada i juz do konca jazdy jest OK.
oby nie:)odpukac!!!