: 1.4 16v nigdy w życiu pół roku 2 silniki 5miesiecy po kapitalnym i wraz korbę bokiem wyj...e blok aluminium żaden silnik nie wytrzymał dystansu 30 km z prędkością 170/180km h Max prędkość co uzyskałem 190 ruzaniec na szyji i pusta obwodnica panować zbytnio nie idzie już zuca z pasu na pas spalanie 7/8litra pod warunkiem że co 3000km 1/1,5l oleju ojeb...e a tak to 9 przy 90/100km przy zmianie biegów 2000tys obrotów moją zmianą bywała po 4500/5000tys obrotów to 14/ i powyżej zanim kogoś zamierzacie wyprzedzić to poważnie zastanówcie się nad tym bo jeśli jest okazja to z 5na 3 i podłoga wtedy jedzie brak osłon pod silnikiem miska bardzo nisko mój pomysł zdał egzamin ale nie na długo mianowicie dorabianie łapy do podłużnicy od przodu w dół spawane z krztałtownikiem i przyspawane z przodu i przykręcone do San 4mm grubość arkusz blachy leżące policja ty nie stawiają problemuw miskę broni
: Z elektryko non stop coś się jeb......e zware jak pie....e to pali topi, bezpieczniki i przeliczniki czujniki porzondek dzienny gaśnice trzeba mieć