Układ elektryczny
: Czasami przednia szyba pasażera ma problem z zamknięciem się
Układ elektryczny
Ogólnie auto do miasta. Nieduże z zewnątrz,w środku pakowne. Dla rodziny 2+1 w san raz.
Silnik w mieście sprawuje się nienagannie. Jest elastyczny, bez problemu można ruszczyć jako pierwszy spod świateł (..ale to strasznie wieśniackie). Jazda we dwie osoby zapakowamym autem, bezproblemowa - na tresie 130/140km bez problemu. W zupełności wystarczy.
Jedno negatywne wrażenie - jedynka zdecydowanie za krótka (ruszasz i od razu trzeba włączyć dwójkę). Poza tym, skrzynia chodzi idealnie, lewarek krótki, fajnie leży w dłoni. Ps. czasami problem z wrzuceniem jedynki, ale w sumie pięć z plusem.
Samochód jedzie jak po szynach. Komfort jazdy zdecydowanie większy niż Oplu Astrze II. Precyzja i komfort. Niesamowite hamulce,oj trzeba uważać żeby mocno nie wcisnąć bo koleś jadący za tobą wjedzie ci w zadek.
Wzór dla innych.
Wszystko pod ręką. Tyko szkoda że nie mam podłokietnika. Tylna kanapa składana tylko w całości:(
Nie mam klimatyzacji. Ale nie narzekam. Ogrzewania działa szybko i skutecznie.
3 osoby plus bagaż bez problemu. W miarę przestronny bagaż.
Silnik głośny w czasie przyspieszania. Jak jedzie się równo, to słychac tylko szum powietrza. Na postoju wyciszenie bardzo dobre.
8.2 litra w mieście - musze ostro cisnąć żeby mieć takie spalania. Ślerdnio po mieście -7.5l. W trasie ok 5.5l. Części niesteyy nie są tanie - proszę zerknąć na allegro.
VW to VW. Warto zainwestować.
Samochód solidny! Wiem, że moge bez problemu pojechać 1000km i nic sie nie stanie.
Brak.
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 16V 75KM 55kW