Przeniesienie napędu
: przy 400 tys przebiegu układ napędowy i silnik dalej działaja bez zarzutów
: rdza mi zżarła połowe auta
bardzo dobre autko za niewielkie pieniądze - bolączką tych modeli jest karoseria -trzeba zwrócić uwage na blacharkę przed zakupem. pozatym jest tani w eksploatacji i daje rzyjemność z jazdy
Tdi to klasa- elastyczny i ekonomiczny ,duzy moment radzi sobie z tym autkiem bardzo dobrze.
skrzynia ogólnie bez usterek. jedynka ciężko wchodzi. piątka za krótka. pozatym bez zastrzeżeń
nie jest to sportowy wóz- płynie się w nim bardzo przyjemnie ale na zakrętach trzeba zwolnić.
bardzo dobra widoczność - parkowanie w mieście bez problemów
wszystko na swoim miejscu - zresztą nie ma tego zbyt wiele.
nie paruje , dobrze grzeje - czego więcej chcieć- chyba tylko klima by poprawiła wynik
to autko to świetny kompromis- zwinne i naprawde pakowne - miejsca jest pod dostatkiem zarówno z przodu jak i z tyłu a i kuferek całkiem całkiem
tdi klekocze po swojemu zwłaszcza gdy zimny, przy 120 szum powietrza znaczny
bywało 4,5 na długiej trasie . w zimie po mieście 8 litrów ropki ze wzgłędu na krótkie podjazdy - silniczek potrzebuje z 15 minut na rozgrzanie się i wtedy pali mniej
za 7 tys pln duże i oszczędne autko. pojeżdziłem 3 lata i pewno z 5 tys za niego wezme.
zamki- wszystkie zamki się zepsuły- teraz mam centralny na pilota i nie martwie się tym, łożyska siadły - oryginalne to już przyszedł czas na nie
nigdy mnie nie zawiódł- norwegia , chorwacja bez stresu
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 TDI 90KM 66kW