na trasie brakuje mocy ale za to jest tani w eksploatacji bez przesadnie szybkiej jazdy i gwałtownych manewrów potrafi spalic ok6 l benzyny na 100km
bez problemów, jak do tej pory, wymieniłem tylko pokrywe 5. biegu bo była zardzewiała
samochód przyjechał z niemiec i jezdzi w polsce od 2 lat przez ten czas zrobiłem nim ok20000 km amontyzatory nadal sa w stanie b.dobrym, nic mi nie stuka poprostu super
w porównaniu do Lanosa 1,6 2002r to golf grzeje szybciej i mocniej
samochód jest przestronny i ten bagażnik wielkości passata poprostu super z tyłu moga podróżować nawet 3 szczupłe rasczej osoby, w porównaniu do Octawi kombi dużo więcej miejsca na nogi z tylu
szumi przy wiekszych predkosciach (ponad 100)
nie ma co sie oszukiwac jest to w koncu 1,4 w samochodzie kombi ale i tak daje rade z tym samochodem przy predkosciach do 100km/h zurzycie w okolicach 6l/100km , w miescie jest juz gorzej ok7,5
auto kosztuje w okolicach 6,500 zł, a dostajemy naprawde przestronne auto dla rodziny, o niskich kosztach eksploatacji
do tej pory zadnych niespodzianek, od początku nie dzialaly silniczki od ustawien swiatel i nawiew na nogi. reszta w pożądku
brak usterek które unieruchomily ten samochód