: bardzo mi sie podoba jazda VW Golfem III jest pewnym samochodem prowadząc go teraz miałam kolizję motor z przeciwnego pasa ruchu wykraczając poza podwójną linię ciągłą na skrzyżowaniu podczas mojego manewru w lewo uszkodził mi drzwi lewe przednie i blotnik oraz lusterko bez problemu polecam części są rewelacyjne w Skierniewicach przy ul. Wojska Polskiego 11 obsługa bez zarzutów ale cóż mam pecha sprawca jechał Harlejem Dawidsonem który miał przełożone tablice z Yamachy i dowód tez na Yamachę ubezpieczenie ma w Allianzie i jest problem dalej bo nie stawia się na wezwania swojej firmy ubezpieczeniowej miałam o tyle szczęscie że na miejsce kolizji wezwalam policję no i cóz czekam na potwierdzenie kolizji z policji dla allanzu ale najprawdopodobniej policjanci tez zapisali w dokumentacji przy nr rejestracyjnych tego motoru marke motory harley dawidson (sprawdzajcie wszystko zanim odjedziecie z miejsca kolizji) nie wierzcie juz nikomu warto przypilnowac sprawe samemu A poza tym drodzy szoferzy uwazajcie na naprawy w warsztatach serwisowych bo tam sa uklady pomiedzy przedstawicielami zakladow ubezpieczen a wycena szkody Niestety auto na razie naprawiam na swoj koszt poczekam co bedzie dalej ale taki samochod kupilaby bo jest PEWNIAKIEM pozdrawiam grono zmotoryzowanych