Układ hamulcowy
: Wentylowane tarcze z przodu , z tyłu pojedyncze tarcze . Przy niewielkiej masie auta hamuje super.
: Tylna klapa rdzewieje ...
: W obiżonych modelach powybijane zawieszeni i poobijane podwozie .
Jak na pierwszy samochód to super , dobre osiągi nie za duże spalanie , tanie części .
Jak dla mnie super . Jak chcę wyprzedzać trzymie silnik na 3 tys obrotów i gaz :) . Nawet na 5 biegu czuć lekkie dociskanie do siedzenia :)
Lekko i precyzyjnie . Czasami tylko mały problem ze wstecznym - wchodzi z lekkim oporem .
Na obniżonym super trzymanie , ale na naszych drogach to masakra . Na oryginalnym lekko się pochyla na zakrętach . Nawet oryginalne zawieszenie jest dość twarde .
Przy najniższym położeniu siedzenia ( regulacja góra-dół) nie widzę całej maski :P . A tak to super .
Jak to w niemieckim wozie , wszystko pod ręką . Żadnych minusów
Nagrzewa się dość szybko , ale w lecie bez klimy trudno wytrzymać ( czarny lakier ) . Poza tym w wilgotne dni trudno osuszyć szyby ...
Z przodu w porządku sporo miejsca , ale z tyłu ... to tak pasażerowie do 1,6 m posiedzą wygodnie w dłuższej trasie .
Do 2.5 tys obrotów cisza , powyżej zaczyna się robić głośno . Powyżej 130 radia nie słychać , silnika też ni , straszny szum powietrza ...
Jak na 2 litry spalanie w porządku , mój rekord (wg kompa) 5,6 l (80km/h na 2 pasie na 5 biegu ) . Miasto 10-12 , trasa 6-8 , średnio 9-10 . Mój golfer nie jest skażony lpg ;) Aha . Mój rekord w max spalaniu na trasie 11 na 100 ( prędkość od 130 - 200 :) )
Jak ktoś dorwie pewniaka w bdobrym stanie będzie musiał trochę więcej zapłacić ( w porównaniu do tanich szrotów :P ) , ale za to dłuuugo pojeździ .
Przez 2 lata : spalone 2 żarówki , jakieś lekkie zwarcie na przewodach od radia , spalona pompka od centralnego . A tak to nic
1 raz uziemiony - uszkodzona cewka . Wymiana banalna