Układ hamulcowy
: bardzpo dobre hamulce z ABS, rewelacja jak dla mnie w Mk2 byly dobre ale tu o niebo lepiej
: jak to golf Mk3 lekka rdza(14 lat)
silnik ladnie pracuje, ciagnie od samego dolu, chetnie sie wkreca na gazie i na PB, jestem bardzo zadowolny
mozliwe jakies porady;) pa1987@op.pl
beigi wchodza lekko i dosc precyzyjnie, mozna sie czepiac ale auto ma 14 lat a nie rok czy dwa,, ogolne na plus
jak dla mnie rewelacja! mam zawiasik KONI twardo, sztywnie i pewnie,, osoby jezdzace mercedesami nie beda zachwucone ale kto lubi sobie pozwolic na nieco wiecej doceni i zaakceptuje jego mankamenty na dziurawym wrocławiu
mogly by byc niece wezsze slupiki tylne,, ale poza tym bak jakichkolwiek uwag
prosto i funkcjonalnie, bez przesadzonej finezji i nie trzeba sie skupiac nie wiadomoile zeby ustawic oggrzewanie ;D
nie posiada klimy ale ogrzewanie bardoz wydajne nei ma mowy o prarowaniu szyb nawte z 4 osobami w zimie, trzeba pamietac o wymainie filtra kabinowego
jak to kompakt,, mam ponad 180 cm i nie czuje sie skrepowany, wg mnie w astrze i escorcie duzo mniemijsca z przodu poza tym mam GTI Edition i oba fotele sa reg na wysokosc duzy plus;)
seryjny wydech... jets oj nieco dokuczliwy pow 4 tys
nie jets to 1,2 wiec nie bedize palic 6 l, nie ma sie co oszukiwac kto kupuje GTI musi sie liczyc z wiekszymi wydtkami na paliwo. wg mnie jezdzac dymanicznie a nawte bardzo 13 l gazu po miescie nie jets zlym wynikiem
ja uwazam ze jest solidne i dobrze wykonane. mam pelna wersje super tapicerka(recaro) skorzana kiera lewarek i reczny biegow, nic nie trzeszczy, bardzo solidny samochod nei ma wrazenia taniosci
u mnie nc nie nie zawodzi, szyber hula szyby lusterka,, wszytko jak trzeba, no czasems ie zarowka przepali;D
nigdy nie bylo ze nie chcial jechac;D