po prostu jeździć - tulko benzyna droga ale cuż tak już jest w tym naszym podłym kraju.
Silnik pracuje poezja, poprzednio miałem jette 2 - to była porażka ciągłe problemy z gaźnikiem.
Dosłownie idiealnie chodzi- rodzice mają nową oktawie z 2004 r. skrzynia fatalna nie do porównania jedynka źle wchodzi a 4 trzeba na dwa razy. golf super
mam szerokie koła idealnie trzyma się drogi stabilnie.
jedyny mankament - jestem wysoki belka z przodu czasem mi sasłania widok, potrzebna przy wyprzedzaniu itp.
wszystko wporządku
nie paruje wogle, a jak już są fatalne warunki to robie uchylny szyberdach i po sprawie, ogrzewanie proste i skuteczne. ocena bardzo dobra
Mam kubełkowe fotele fantastyczna sprawa, idealnie czymają kierowce i posażera, z tyłu miejsca też jest dość, na nogi dla wysokich ludzi
do 100km/h nic nie słychać po przekroczeniu słychać delikatne szumy powietrza jak by coś wystawała, ale i jest na to sposób daje troszke głośniej radyjko i nawet przyjemniej się jedzie
spalanie jak dla mnie jest dość dobre zważając na to że ten samochód ma 13 lat z silnikiem 1,8 i 110KM. Ale zwarzając na ostanie podwyżki i prognozy benzyny 95 -5 zł to zbieram na gaz ale mam wątpliwości.
piękny stosunek jakość cena zważając że ściągnołem sobie go z rajchu to mnie wyszły śmieszne mieniązki. hej
żadnych napraw - tylko regularne wymiany oleju - filtrów - klocków chamulcowych. nic poza tym
żadnych poważnych usterek - dwa razy spawałem tłumi ale to moja wina bo mam taki podjazd do domu że co popada deszcz to mi rzeka koło domu płynie i jak mi się nie chce wyrównywac to zachacze czasem i z sąsiadem spawamu u niego przy piwku- żadane to poważne naprawy. no i jak wymieniałem klocki to wymieniłem tarcze przy okazji na wentylowane za jedny strzałem przód i tył wyniósł mnie 250zł razem z klockami-pozdrawiam i polecam zakup golfa - przyjemność z jazdy zero nerwów i kosztów