Moje pierwsze auto kupione za 2 tysie nie na chodzie dołożyłem do niego kolejne 2 tysie wymienione ( 2x łożysko,końcówki drążków, drązek kierowniczy, ustawiona zbieżność, wymieniony tłumik końcowy, nowe filtry nowy akumulator i świece 3 razy u gazownika ) Do zrobienia jeszcze blacha. W rzeczywistości składak 97
W ciągu pół roku miałem z nim więcej przeżyć niż niektórzy z kobietą przez całe życie.
Jestem z niego bardzo zadowolony pomimo tego co z nim przeżyłem.
bardzo głośny połyka paliwo litrami, mało elastyczny Na niskich obrotach auto nie jedzie.Od 2200 obr/min łapie pierwszy oddech, a przy 3000 orb/min dopiero wgryza się na obroty. Ostatnio pow. 100 km/h przez przypadek zapodałem 2 zamiast 4 i co...i nic silnik jest cały.
Biegi wchodzą bardzo dobrze. Gorzej w zimie kiedy silnik jest chłodny ciężko wchodzi 1 i 2. Czasami wsteczny zazgrzyta. Uwielbiam 3 od 40 do 120 :)
Dla mnie najlepsza rzecz w tym samochodzie. Prowadzi się mistrzowsko
Była zerowa po wymianie filtra jest elegancko
Wszystko działa
Dla mnie wystarczająca
Strasznie głośno w srodku,dodatkowo przeszkadzają podmuchy wiatru, łapie wiatr jak żaglówka
12 LPG cylk mieszany z przewagą miejskiego
9.0 LPG na trasie przy 120 km/h
2000 + 2000 + blacha = 5000 jak na golfa 93\\97 nie ma dramatu szczególnie, że auto trzyma cenę.
Jak w każdym pełnoletnim aucie coś zawsze się znajdzie.
Jak narazie nic większego się nie przytrafiło. Przy zakupie wymienione elementy eksploatacyjne.