mimo tego wieku auta naprawde sprawuje się doskonale,ale zresztą to niemiecka technologia
Do silnika niemam zastrzerzeń,cichy i wytrzymały,
Jedynie bieg 1 wchodzi troszke ciężko,trzeba kilka razy wysprzęglić sprzęgło aby wszedł,pozostałe bez problemu,myślałem że z drugim biegiem będą problemy ale wchodzi dobrze.
mam zamontowane 17 calowe alufelgi 205 szerokie troche znosi na koleinach a tak bez problemów
Dobra jak i z przodu tak i z tyłu,niema problemu z parkowaniem w mieście,zresztą to hatchback
Auto mam wyposażone w klimatyzacje i superv chłodzi w upalne dni,a zimą to jeszcze niewiem:)
Wystarczająca jak na moje 190 cm,z tyłu troche mało miejsca na nogi a po za tym wygodne fotele
jak na ten wiek auta (13 lat)wyciszenie zadowalające
No niestety jest to auto paliwożerne,i niechce mi się wierzyć jak inni piszą że pali 7l/100kmBZDURA
Niestety ale firma VW jest droga,nawet starsze roczniki mogą kosztować ok.10000zł,spójrzcie np.na Ople o wiele tańsze
Niestety elektryka ma już swoje lata i zawodzi,ciężko otwierają się el.szyby,słabo podświetlona tapicerka
Jeszcze (na szczęście)nie miałem poważnych problemów,wymieniałem na razie te podstawowe rzeczy(pasek,olej,filtry)