Ocena kierowcy - Volkswagen Golf III Hatchback

Smen85, 19 lat temu
Silnik 1.8 75KM 55kW
Rok produkcji 1992
Volkswagen Golf III Hatchback 1.8 75KM 55kW 1991-1997 - Oceń swoje auto
Ja nie żałuje że kupiłem i jedyne co zrobie to zmienie sobie silnik jak ten już nie będzie mógł:):)
Fajnie pracuje ale jak dla mnie mógł by miec pare kuców wiecej:) pali bez problemu wiosna, lato, jesień, zima:) tylko ma dosć dużą ochote na paliwo:/ ale ekonomicznie nim nie pomykam:) dlatego bym polecał 1,8 90KM
jak na ten przebieg bez zarzutu:) wchodzi jak w masło:) przy mrozie -20 pare troche ciężko ale to wiadomo czemu:)
no czerwone sprężyny robią swoje :) i do tego 195.50.15:) moze nie jest tak wygodnie ale napewno bezpieczniej i pewniej sie czuje na drodze:)
ja tam widze wszystko:):) a to że ktoś nie widzi przez tylną szybe to jego problem a nie wiem co on tam chce zobaczyć:| bo od tego to są boczne lusterka:) ale to jeszcze stare szkoły są
mi pasuje:) zmienilem podświetlanie na czerwono niebieskie i jest zajebisćie całkiem:)
grzeje jak najęty:) może troche dłużej trzeba poczekać żeby silnik osiągnął 90 stopni ale jak już ma to idzie się popażyć:)
Dla mnie jest ok:) a jeżdrze częśto w 4 i 5 nawet i też nie nażekają a nawet się imprezy w środku czasem robi:)
nie wnikam w to bardzo bo zreguły muzyka gra i mi to wogóle nie przeszkadza:) a jak komuś przeszkadza to stopery do uszu i po problemie:)
no jeśli chodzi o paliwo to trochu smakosz z niego ale można mu wybaczyć po takim przebiegu:) naprawy nie należą do drogich bo jest mnóstwo zamienników które się dobrze spisują:):)
jak na swój wiek jakoś jest rewelayjna i porównywalna a czasem lepsza od nowych samochodów które teraz produkuje się!
No raz mialem problem po wymianie oleju ale to nie wina samochodziku tylko tępych mechaników którzy nie mają o niczym pojęcia:/:/
żadnych poważnych usterek:):) i oby tak dalej:):) zawsze gotowy i zwarty do drogi:)

LPG - zużycie paliwa dla silnika 1.8 75KM 55kW [l/100km]

10,0