Ocena kierowcy - Volkswagen Golf III Hatchback

nexxx, 19 lat temu
Silnik 1.8 75KM 55kW
Rok produkcji 1993
Volkswagen Golf III Hatchback 1.8 75KM 55kW 1991-1997 - Oceń swoje auto
ale ogolnie niezamienil bym go na zaden inny w tej klasie. jest prosty , bezawaryjny! i elegancki. polecam wesje pieciodzrwiowa , bo sam mam trzydrzwiowa i jest to troche uciazliwe. i starajcie sie kupic wersje lepiej wyposazona o wspomaganie kierowniocy czy elektryczne szyby . to pomaga.
dobry ma ciag do przodu , na skrzyzowaniach lubi zawstydzic inne mino kilku lat, pracuje switenie
dobrze choc przy tym silniku moglaby byc barzdeij plynna w czasie zmiany. ale to nic zlego
drogi sie trzyma tak ze mam wrazenie ze nigdy nie wyleci z zakretu. ale to typowe dla dobrych niemieckim samochodow
z tylu troche ogranxczona ze wzglegu na szerokie tylne slupki ale bez nich nie byl by to golf
jeszcze tak bardzo nie odstaje , ma pewna klase i przezencje
tak jak nalezy , szybko sie nagrzewa
szczegolnie dla tych z przodu , z tylu troche gorzej ale wystarczajaco , a komu za malo niech sobie kupi autobus
chociaz troche glosno sie robi na wysokich obrotach
na trasie miesci sie w 7 ale w miescie 8 zwlaszcza jesli ktos lubi agresywna jazda
trzeba przyznac ze golf trzyma sie ceny , bo mam jakosc. szukajcie dobrych , oryginalnych egzemplarzy a bedziecie zadowoleni. pozdro
moge na niedo liczyc , choc zadarzaja sie mankamenty elektczynego szyberdachu i czasem cos szwankuje w oswietleniu wewnetrznym :-) wkurza mnie jeszcze piszczenie podczaas hamowania w bebnach tylnich
w moim sprzecie nawalila ze dwa razy pompa wodna. juz teraz po po 2 latach zaczynam slyszec jej prace

Pb - zużycie paliwa dla silnika 1.8 75KM 55kW [l/100km]

6,2