Ocena kierowcy - Volkswagen Golf III Hatchback

Silnik 1.6 75KM 55kW
Rok produkcji 1994
Volkswagen Golf III Hatchback 1.6 75KM 55kW 1992-1997 - Oceń swoje auto
Nie kupiłby ponownie
Nigdy więcej tego samochodu o ile idzie to jeszcze nim nazwać,błąd zrobiłem przy samym wyborze,mimo że wielu mi odradzało zakup szmelcwagena a ja głupi i tak postawiłem na to gowno,co prawda jestem jego posiadaczem od 3 miesięcy ale od miesiąca średnio rz w tygodniu odwiedza warsztat,jedną rzecz zrobie za parę dni psuję się następna i nie są to drobne usterki,jak na razie z poważnych rzeczy poszło całe zawieszenie,sprzęgło teraz mam niespodzianke w postaci sporego wycieku na skrzyni biegów plus utrata jednego z biegów,chłodnica cieknie tak jak cały układ chłodniczy jest nieszczelny,nie wspomniałem o układzie zapłonowym który odmówił posłuszeństwa na światłach i jeszcze parę rzeczy by się znalazło ale szkoda o tym pisać,ogólnie sparzyłem się na nim i to bardzo,wiem to stare aute i wydatki były nieuniknione ale żeby w tak krótkim czasie tyle rzeczy poszło?? nie poleciłbym szmelcwagena najgorszemu wrogowi obecnie auto stoi na warsztacie jak wróci jakoś tam sprawne idzie od razu do żyda,moje konto już za wiele przez niego ucierpiało,wydatki wcale nie są takie małe jak to wiele ludzi sugeruje,np sprzęgło dobrej firmy 400zł+robocizna,amortyzatory 600zł kpl+robocizna.

LPG - zużycie paliwa dla silnika 1.6 75KM 55kW [l/100km]

9,2