: rdza, gnicie tutaj próbowałem prac lakierniczo-blacharskich mało się zdały. To jak walka z wiatrakami
: słąbe przyspieszenie
: drobiazgi wnętrza
Jedynym dobrym punktem tego auta jest silnik. Wsiadać i jechać. Autko w moim posiadaniu służyło głównie w trasy, zaliczyłem Słowację i nie mogę narzekać. Niestety przyspieszenie tego Autka jest kiepskie o ile idzię wyprzedzać małe samochody osobowe tak już większy problem stanowią ciężarówki, autobusy, czy traktory. Kolejną wadą tego auta jest brak ocynku. No może jakiś tam ocynk jest, ale jeśli jest to bardzo kiepski. Latem wymieniłem progi, usunąłem wszystkie ogniska korozji po zimię pojawiły się nowe wykwity, to jak walka z wiatrakami. Psuły się drobnoski prawdopodobnie z przyczyn wymęczenia materiałowego. Popsuła się dźwignia ręcznego - tryby pękły, następnie popsuła się puduszka skrzynie biegów przez co cieżko wchodził pierwszy bieg, podpadały spinki listw - nowe spinki ciężko było dostać i nie potrafiły do końca się przypasować. Popsuł się szyberdach, którego nie szło naprawić. Spalanie w gazie było bardzo różne średnio utrzymywało się na poziomie 9.5 litra były jednak momenty kiedy golf spalił mi aż 17 litrów gazu
W mieście dawał sobie radę, jednak w trasie brakowało mu mocy.
Po roku użytkowania zużyła się poduszka skrzyni biegów przez co ciężko było wrzucić jedynkę
Kiepska widoczność zwłaszcza przy cofaniu
szału nie ma
potrzebował zimą sporo czasu na rozgrzanie się
ogólnie w 3 drzwiowym golfie jest ciasno za każdym razem kiedy wiiozłem z tyłu pasażerów to albo czułem ich nogi, albo robili mi bałagan butami
nawet nawet
Jak na ten silnik dosyć dużo brał plusem była instalacja gazowa
Borykałem się ze spinkami listw karoserii, fotelami, które były już dość zużyte. sprężyny lubiały się wbijać w plecy
jest dobrze autko się zepsuło tylko raz