: ojciec ma audi a6 i mój silnik chodzi ciszej niż jego
Przeniesienie napędu
: przeguby
: progi i podłoga
: mocowania amortyzatorów przednich
auto wygodne, małe a dużo miejsca dla kierowcy, silnik świetny, cichy, szybki i oszczędny, na trasie można zejść do 5l/100km, auto za śmieszne pieniądze a mimo to bardzo wygodne, mam 190 cm wzrostu i jest sporo miejsca, wadą są progi które łapie korozja, przeguby, łożyska, tuleje i mocowania amortyzatorów, części są tanie i nie ma co na nich oszczędzać, nawet te z górnej półki niewiele kosztują więc warto w nie zainwestować, nigdy nie chciałem tego auta ale raz pożyczyłem od znajomego i 2 dni puźniej odkupiłem od niego, silnik świetny, a jazda jest przyjemna, polecam każdemu
to co mnie najmilej zaskoczyło, cichy, ekonomiczny i dynamiczny
całkiem dobrze, w miare lekko chodzi ale czasem jedynka ciężej
auto bardzo szybko się nagrzewa i błyskawicznie odparowywuje (poza bocznymi tylnymi szybami)
na tak małe auto naprawde sporo miejsca, mam 190 cm i jest mi wygodnie
na trasie rewelacja, 5,5l jadąc w 3 osoby, na mieście troche gożej zwykle 8,5l ale potrafi nawet 11,5 wciągnąć jak się ma ciężką nogę
za te pieniądze to świetne auto, uważać na zużyte modele i unikać gazu!!!
z zamkami problemy, w zime lubi przymarzać linka i nic nie poradzimy tylko rozbierać całość i smarować, łopatki pod bębenkiem pękają,
przeguby, łożyska, tuleje i mocowania amortyzatorów często siadają, progi i podłoga to standard i trzeba pilnować ale nie są tragiczne