Oceniam auto na dobre biorąc pod uwagę klasę auta i jego cenę teraz. Chcesz auto do co dziennego użytku, typu dojazd do pracy, sklepu czy wożenia dzieciaków to jest spoko. Jeżeli szukasz czegoś bardziej ekstramalnego polecam wersje z mocniejszym silnikiem GT 101KM albo poprostu z silnikiem 2.0 GTI jeżeli myslisz o gazie bo w benzynce to moze wyjść drogo.
Ewentualnie TDI 110 KM tez sporo frajdy daje.
Jest dobrze,do normalnego poruszania się w sam raz.
To tylko 75KM więc nie można oczekiwać zbyt wiele.To moje pierwsze auto jakie kupiłem i jest ok chociaż już by się przydało więcej mocy...może tak 1.6 101 KM :)
Nie ma większych problemów,jak już się pojawia to problem z wrzuceniem jedynki, znacznie rzadziej 3.
Ale na ogol jest dobrze.
Ja problemu nie mam, ale zawsze może być lepiej co nie
Jak na tą klasę to chyba spoko
Tak sobie...trochę głośna na maxie
nie jestem wysoki (178) ale miejsca starczy też dla większych bo ja mam jeszcze zapas,osoba obok to samo. Z tyłu nieco gorzej ale średniaki spokojnie wytrzymają. Oczywiście nie mam na myśli jazdy w trasy.
Raczej przeciętnie, ja mam sportowy wydech wiec powyżej 3tys obr jest już trochę głośno
Mam instalacje 4gen(sekwencje) i jest super bo gazu bierze 9 a lubię go depnąć. PB w granicach 7
Jest git. ale jak wspomniałem wczesniej zawsze moze być lepiej. Pozdrawiam
Problemy tylko czasem z biegami 1 i 3
Poza tym potrafi mi zgasnąć na benzynie a na lpg jest spoko wiec muszę z tym zajść do mechanika. Jak będę wiedział o co chodzi na pewno napiszę.
No i 13 lat robi swoje...drobne ogniska rdzy na masce i drzwiach na dole no i słupki w tylnich drzwiach. Myślę że jak na ten wiek to nie najgorzej.