: wnętrze jak na klasę auta bardzo obszerna
dobra opinia tego gruchota to przeszłość gnije na potęge i psuje się systematycznie moje wcześniejsze punto 94rok było pod każdym punktem lepsze wogule się nie psuło ,ostatnio zdenerwowałem się na tego śmiecia i wystawiłem na alegro za 2000 telefonów pełno ale jak usłyszeli że bez wspomagania to chętnych brak,ostatni raz kupiłem vw ogulna opinia dobra to czemu na autocentrum tak słabo oceniają sam wiem że to prawda i te golfy to klamoty na wykończeniu
dość elastyczny na niskich obrotach jak na 60km jest dobrze ale powyżej 100 km/h to są już problemy strasznie powoli się zbiera
ogólnie ok tylko wsteczny zaczął wyskakiwać przy ostrym ruszaniu i strasznie słabo z precyzją wybierania biegów zamiast 3 biegu często wbija się 5 bieg
przeciętnie bez rewelacji mocno się przechyla
prawie idealnie
jak termostat dobry jest spoko latem grzeje w środku przydałby się szyberdach bo wentylacja średnio radzi
dość dużo miejsca jak na klasę auta to nawet lepiej jak dobrze
dość głośno
auto pali o wiele za dużo bo w trasie 6.5 przy 90km/h średnio 8 i 11 w mieście na krutkich trasach moje poprzednie auto punto 1.1 mimo słabszego silnika miało nawet ciut lepsze osiągi i paliło dużo mniej bo zawsze mieściło się 6.5 l/100km przy tej samej jeździe .Raz w mrozach -20 jadąc po krutkich trasach po mieście miałem średnie spalanie 18 l/100.Nie mam pojęcia jak niekórzy piszą że spala w mieście 7 to jest kłamstwo znam 2 osoby z golfami 3 1.4 wszystkim palą podobnie jak mi
stary klamot psuje się, gnije strasznie pech sprawił że podspodem z zewnątrz też ale słabiej,a do tego pali jak czołg, za drogo .Dałem 4000 a teraz za dwa problem puścić mimo że ładnie się prezentuje i jest na alu
o dziwo drobiazgi nie dokuczają często ale się zdażają
psuje się wszystko i regularnie co 3 tygodnie zawsze coś padnie ostatnio padła pompe oleju ,termostat ,uszczelka pod głowicą,czujniki sania ,temp wody,sonda i puścił cylinderek hamulcowy