Gdyby produkowali jeszcze MK3 to kupiłbym sobie identyczną:))
Kolejne wersje nie mają już duszy i kształty nadwozia upodobnione do wstrętnych peugeocików
TAKIEJ SYLWETKI JUŻ NIE BĘDZIE MIEĆ ŻADNE AUTO :(((((
Silniczek sprawuje się bez zarzótów, njlepsze silniki ma volkswagen!!! Instalacja LPG pracuje bardzo dobrze i małe spalanie :)
Skrzynia pięciobiegowa "chodzi" gładko! jedyny mankament to przy wciskaniu sprzęgła jest dżwie jak skrzypiące drzwi(w kabinie). Podobno do wyeliminowania ale trzeba by rozbierać całą skrzynię biegów;(
Bez zastrzerzeń!!! wymieniam amoryzatory co 2 lata(polskie drogi :/)
Widoczność do przodu bardzo dobra!!! Tył jak wiadomo bardzo się brudzi więc "-" i gorsza widoczność.
Wentylacja OK, wiadomo zaparowanie szyby po akcji na tylnim siedzeniu :))))) ale wentylatorek na full i wszystko wraca do normy.
Mój Golfik 3 ma trzy drzwi i to jedyny mankament , bo trzeba się przeciskać do tyłu i przepraszać osoby na przednim siedzonku:))
Dziewczyny nie narzekają mają dużo miejsca na popisy na tylniej kanapie:))
Przy prędkości 140-150 jest HAŁAS!!! ale jak jezdzisz "normalnie" 90-110" to wszystko OK. Elementy nie stukają i nie pukają:)
Właśnie dlatego kupiłem auto z silnikiem 1.4 i do tego założyłem LPG!!! Rewelacja 6-7 litrów gazu na 100km. Na rowerze się nie opłaca jeździć :P
Cena jest przystępna, oczywiście na rynku wtórnym;) w stosunku do jakości i całokształtu to serdecznie POLECAM !!!!!!
Mimo, że autko ma naście lat!!! to wszystko jaest jak nowe , nic się nie psuje , nie stuka , nie odpada:))) kal w samochodzikach "peugeocikach, fiaciakach, fordzikach" i innych gównach co nazywają autami!!!
To autko mnie nigdy nie zawiodło, raz zgasło mi na drodzę a to dlatego że w baku było pusto :)))