hm-jezdze duuzo i jak najbardziej jestem zadowolona. bede myslec nad zakupem wiekszego silnika. ten ma ok.64 kM przy 1.4-ale za to oplaty nie zjadaja:) polecam. auto solidne.
hm jak najbardziej kulturalny;) zartuje,a tak na powaznie-nie mam zastrzezen
zima bylo ciezko-ale bedzie trzeba wymienic plyn. poza tym przy "ciut szybszej" jezdzie bez zarzutow,pozytywnie
mam sportowe zawieszenie wiec wiadomo,ze "ciut twardziej",ale cos za cos:) auto zyskalo na stabilnosci
good,good:) mam przyciemnione tylnie wiec po ciemku cofanie "ciut niezaciekawe" ale mimo wszystko widocznosc zadawalajaca
mam 168cm.i preferuje siedzenie"lezace",cze100 jezdze w 4,wiec szczerze- zaskakujaco duuzo miejsca a co za tym idzie wygoda (mam 3d)
mam "ciut glosniejszy" tlumik wiec...
zalezy od ciezkosci "100py" ;)
drobiazgi? mam polakierowane listewki-schodzi farba..hehe-ale poza tym gumy na wahaczach do wymiany,schowka nie posiadam-zamek poszedl,popielniczka od pasazera sie skonczyla,luzy w kierownicy(drazek),zamek od bagaznika dziala kiedy chce,prawe pokretlo od prawego lusterka nie dziala i to na tyle:)
powazniejsze? ze jak?;) zawieszenie. ale przez to ze obnizylam-szybciej sie konczy,zreszta auto ma juz 250 tys.wiec...