: blacha jest nieocynkowana wiec rdza sie pojawia to tu to tam
ogólnie czuję sie w aucie dobrze i troche nim jeszce pojeżdzę
Jest to mój pierwszy samochód jaki kupiłem po zrobieniu prawka. I generalnie jestem z niego zadowolony. Wpisałem moc 75 kM ale tak naprawdę nie wiem. jest to model gtd. silnik pracuje rowno, spod maski słychać przyjemny dla ucha klekot, w zime nie było problemów, nie mówiąc już latem. Samochodem zrobiłem ponad 20 tys kilometrów. Nigdy jeszce mnie nie zawiódł w trasie.
chodzi porządnie, czasami były problemy z 2 biegiem ale po pewnej wprawie nieistotne. co prawda chodzi dość c iężko i nie przełączy sie biegu jednym paluszkiem, trzeba użyć to tego całej łapy
twardy jak trzeba
mogłaby byc lepsza
samochód ma juz swoje lata i czasmi trzeba cos w niego zainwestowac
zimą lepiej się nagrzewa niz latem chłodzi, ale jest szyberdach
z przodu jest dobrze z tyłu przecietnie
ja nie narzekam - słychac radio i mozna rozmawiać - a jak sie jedzie szybciej to jest głosno ale wtedy lepiej skupic się na drodze niz gadac
ŚREDNIO 5 LITRÓW ROPY, przy mocnym kopycie góra 6
jedzie do przodu - byłem na przegladzie technicznym niedawno i poza słabym naciagiem prawego hamulca recznego wszystko było ok. Wiadomo teraz szukałbym czegos nowszego ale gdybym miał kupic to auto w tamtym momencie kupiłbym jeszce raz a pieniadze były stosunkowo niewielkie a jaka przyjemniośc z jazdy. Polecam wszystkimpoczatkujacym.
cos tam zawsze sie znajdzie
przepalona dioda w alternatorze
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 TD 80KM 59kW