Układ hamulcowy
: mam abs i miałem małoł nie spodziankę na drodzę musiałem gwałtownie hamowac jak i pare kierowców pszedemną i sprawdziły się super :D
: jak jest zimny to wtedy duzo wahy ciągnie i ma kiepski pszyspieszenie ...
Układ elektryczny
: światła mijania są za krutkię
może być pomijając parę szczegółów
jak jest zimny to chodzi dość kiepsko ale jak sie nagrzeje to wtedy chodzi dość elastycznie
twarda biegi wchodzą dobrze tylko dwójka czasami zgrzyta ale tak poza tym jest ok
twarde zawieszenie i drogi też czy ma sie dobrze nie narzekam ale mam te autko 2 miesiąc i ciężko jest je wyczuć
z przodu doskonała ale z tyłu nie za bardzo mam przyciemniane szyby co utrudnia widocznosc
mogła by być lepsza ale jak na swój rok jest dobra
to tu jest rewelacja autko bardzo szybko daje ciepło a nawet aż za bardzo he he w zimie jest cudownie w lato nie nażekam
według mnie jest super duża prze szczeń dla mnie jak i dla pasażera
do 50-60 jest spoko ale puziniej zaczyna się dość spory problem i hałas dlaczego bo muszę styłu wymienić łożyska dlatego stąd nisko to oceniam
i tu jest też bardzo wielki problem hmmmm spala mi bardzo dózo benzyny myślałem że będzie mniej spalał z rury wydobywa się czarny dym
jeszcze mnie nie zawiódł ani razu ale 3 razy benzyny zabrakło i mi zgasł i czasami nie styka włącznik do świateł mijania
hm coś jest nie tak i wiem ze ben de musiał włożyć parę set zł za bogata mieszanka wielkie spalanie jak jest zimny traci moc chyba że sie nagrzeje to co innego :D
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 i KAT 90KM 66kW