Ocena kierowcy - Volkswagen Golf II

WOJTASLIW@INTERIA.PL, 19 lat temu
Silnik 1.8 GTI 16V 129KM 95kW
Rok produkcji 1991
Volkswagen Golf II 1.8 GTI 16V 129KM 95kW 1986-1991 - Oceń swoje auto
POPRZEDNIO MIAŁEM MALUCHA ALE ON SIE CHOWA-UWIEŻCIE MI NA SŁOWO..
jest ok ale dolałem naszego polskiego oleju i...silnik musiał przejść kapitalny remont.poza tym można w nim nieżle sie pobawić-mam na myśli tuning..ogólnie ma kopa i to ładnego.PS POLECAM LEJCIE TYLKOPORZĄDNY OLEJ NP CASTROL BO W PRZECIWNYM RAZIE MOŻECIE MIEĆ KŁOPOTY POWAŻNIE
skrzynka jes równie dobra JAK SILNIK JEDNAK MUSZE ZMIENIĆ TULEJE PRZY LEWARKU GDYŻ MOŻNA SIE CZASEM POMYLIC-3 Z 5 I ODWROTNIE CZASAMI TO NIEPRZYJEMNA POMYŁKA..
ZERO LUZÓW NA DRĄZKACH ZAWIESZENIE(BARDZO SZTYWNE}ALE O TO CHODZI TO W KOŃCU SPORTOWE AUTO A NIE MEROL
JEST W PORZO
NIE NARZEKAM
POD TYM WZGLĘDEM TO AUTO-KOTŁOWNIA
MOJA WERSJA 3D JEST WYSTARCZAJĄCA NA MOJĄ 34OSOPBOWĄ FAMILIĘ-NO CO?NIE MIAŁEM TELEWIZORA W DOMU WIEC MUSIAŁEM COŚ ROBIĆ PRAWDA?:-}
TU NIE MOGĘ GO POCHWALIĆ ALE MAM DOŚĆ GŁOŚNY SPRZĘT BO OK.1700W WIĘC NIE PRZESZKADZA MI GŁOS Z ZEWNĄTRZ
JEŚLI MASZ CIĘŻKĄ NOGE DO GAZU TO....SZUKAJ KOBIETY KTÓREJ OJCIEC JEST BARONEM NAFTOWYM ALE PRZY SPOKOJNEJ JEZDZIE TO NIE JEST KONIECZNE
ZA TĘ CENE TO NAPRAWDE RARYTAS ALE TYLKO GTI...
NIEWIEM CO JEST ALE PO KAZDYM DESZCZU MAM BASEN W AUCIE I TO NIE PRZEZ USZCZELKI TYLKO GDZIES PRZEZ WLOT POWIETRZA DO AUTA TRAGEDIA-WSZYSTKO CIĄGLE MOKRE NIE NADĄZAM SUSZYĆ!!!
JESLI CHODZI O AWARYJNOŚĆ TO NIE MAM ZASTRZEŻEN CO DO MOJEJ DRUGIEJ MIŁOŚCI-VW GOLF GTI WOLFSBURG EDITION

Pb - zużycie paliwa dla silnika 1.8 GTI 16V 129KM 95kW [l/100km]

7,2