Silnik pracuje równo, zarówno zimny jak i ciepły trzyma obroty. Za to jest strasznym mułem poniżej 2-2,5 tys obrotów. Strasznie słabo się zbiera, za to później - strzała, za co mu chwała :D
Czas robi swoje, jedynka ciężko wchodzi i wsteczny. Ale po wymianie takiego czegoś (nie wiem jak to się nazywa, ale kosztuje grosze) poprawa diametralna. Wskakuje jak należy...
Łożyska się lubią zużywać, ale koszt nie dłuży. Inne elementy bez problemu. Mam wersje ze wspomaganiem więc nie narzekam. Czuć auto. Jak duży prześwit to słabo trzyma się drogi
z przodu nie najgorzej, dobrze, że siedzenia mają regulację w kilku płaszczyznach. Do tyłu trochę gorzej, ale idzie się przyzwyczaić. Duże szyby to plus.
wygląd może i archaiczny (choć moja wersja jest dość miła - miękka + skóry), miejsca też jest stosunkowo dużo jak na tą klase. W 5 osób jest jeszcze w miarę.
przeciętnie bo ogólnie nagrzewa się dobrze, i odparowuje też, ale jak coś się zepsuje to szukaj igły w stogu siana. Niby tanie części, ale dużo roboty aby przywrócić ciepło w aucie.
dla mnie perfekt! dla pasażera obok też. A ci z tyłu mnie nie interesują :P ale głośno nie narzekają czyli nie jest źle :P
fatalnie... przy 100 już słychać pęd powietrza, a 180 w górę to już wszystko co się da słychać, tylko nie tego, co mówi co ciebie :P
za tą cenę? bajka!
drobiazki lubią się psuć, to żarówka się spali, to jakiś plastik ułamie. Ale przynajmniej można coś w wolnej chwili robić, a i jest ten kontakt z autem :P
nic! nic zupełnie się nie zepsuło (odpukać) aby mnie unieruchomić. W ostatnim tygodniu zrobilem trase KAT->KIEL->RZESZ->KRAK->WROC->POZN->BERLIN->KAT
bez najmniejszych problemów. jedyne co musiałem robić to lać benzyne.