gdyby byl tylko szybszy to innego auta nie potrzebuje zaluje ze nie skusilem sie na jakies GTI ale kto wie czy dostal bym rownie dobry egzemplarz jak moj
jak na swój przebieg i lata mysle ze jest ok. na gazie troche go zmulilo ale gdy mialem tylko benzyne chodzil super. ale spokojnie da sie jezdzic i wyprzedzac. maksymalna predkosc licznikowa jaka udalo mi sie uzyskac to 170km/h w 4 osoby na gazie a te 140km/h to bez problemu jedzie.
posiadam 4 biegowa skrzynie. nie narzekam ale czasem sie tej 5 szuka
bez zastrzezen ani za miekki ani za twardy jak dla mnie.
bardzo dobra.
ok
zima mi szyba od srodka zamarza ale to podobno wina nagrzewnicy. a jesli chodzi o ogrzewanie to grzeje jak glupi nie jedno nowsze autko ktorymi mialem okazje jechac tak szybko i tak dobrze nie grzalo.
auto niby nie zaduze ale w srodku powiedzial bym bardzo duzo miejsca jak na swoja klase. ja mam ponad 190cm i siedzi i prowadzi mi sie w nim wygodnie nawet w 5 osob na pokladzie.
moze byc
silnik to 1,6 na gazniku zuzycie paliwa na gazie wyglada u mnie tak miasto okolo 12 litrow, trasa przy 110km/h - 140km/h okolo 10 litrow, jak jechalem w wakacje nad morze nie przekraczajac 120km/h ale tez nie jadac wolniej niz te 100km/h (oczywiscie pomijajac miasta czy jakies wsie) spalil mi 8,8 litra
jesli chodzi o naprawy to mam go od roku i przejechalem ponad 10000km i szczerze to procz akumulatora, opon, swiec, oleju nie wymienialem w nim nic chodzi super a ceny czesci sa naprawde niskie bardzo duzo zamiennikow
no wedlug mnie za niewielie pieniadze mozna miec "wielkie" auto
pare bylo ale szczerze to tak drobne usterki ze sie o nich nawet nie pamieta
brak powaznych usterek