: Jestem pod wrażenie ekonomii.Spalanie jest wprost rewelacyjne.Aż się chce jeździć w dalekie wycieczki.
: wspomniany wentylator
Auto idealne dla początkującego kierowcy.Jedynym sporym jak dla mnie minusem tego auta jest brak wspomagania kierownicy.Na parkingu trzebamieć troszke siły w rączkach żeby sprawnie zaparkować.Poza tym żadnych innych ukrytych wad.A i zapomniałbym.Tylna klapa- rdzewieje co jest dolegliwością normalną dla tego modelu.
Silniczek bardzo fajny jak na pojemność 1.6 to jest on bardzo dynamiczny.Na gazie 160 km/h zaś na benzynie 180km/h.Jak na wiek auta to przyzwoity wynik.
zmiana biegów nie stanowi żadego problemu.Delikatnie i płynnie.
Dosyć dobrze trzyma się drogi choć na zakrętach staje sie mało stabilny(przy sporych prędkościach)
Widoczność ok.Przy odpowiednim ustawieniu foteli widać wszysko bardzo dokładnie.
Wszytsko jest na swoim miejscu.
Bardzo ładnie grzeje.W zime mozna jeździć w koszulce a i tak będzie nam gorąco.W bardzo krótkim czasie łapie temperature.
cztery osoby mogą śmiało jechać w daleką wyprawe.Bagażnik również bardzo pojemny
Tu troche gorzej ale czego można wymagać od prawie pełnoletniego auta
Spalanie zadziwiająco niskie. 100 km golfik przejeżdza za 15 zł.Ok 7- 8 litrów gazu. Część prawie darmo i można je kupic w każdym sklepie motoryzacyjnym.
Samochód jak na swoje lata trzyma cene,która jest adekwatna do wykonania auta.
Od 3 lat nie miałem z golfem żadnego poważnego problemu a jeździłem nim na codzień. Jedynie co wymieniłem to silniczek wentylatorabo strasznie warczał(ale to normalne w tym aucie) oraz silniczek wycieraczki tylnej.
Nigdy nic poważnego się nie przytraiło na szczęście.