Autko godne polecenia, jeszcze mnie nie zawiodło, jest na tyle wyrozumiałe, że jak ma nawalić to zawsze odpukać w pobliżu domu. Przejechałem nim już Polskę w zdłuż i w szeż i zrobie to pewnie jeszcze nie raz. Jeśli się ktoś wacha z kupnem to niech przestanie sie rozczulać i niech wyklada kaske. Nie pożałujecie
Nie wiem czy tylko mój jest tak zamulony, czy wszystkie tak cienko chodzą. Do wyścigów sie nie nadaje, ale bez problemu przewiezie nas z pkt A do pkt B
Przełożenie raczej normalne, jeszcze przy nim nic nie robiłem, ale jak za szybko zapnę dwójkę słychać zgrzyt...
wporzo. Wspomaganie rewelacja, nie prowadziłem jeszcze żadnego auta z tak lekko działającą kierownicą
Widoczność była świetna do póki nie przyciemniłem szyb hehe
ok
Co prawda jest ciepło, ale silnik od wentylatora chodzi jak stary rozklekotany traktor, to podobno jedna z seryjnych usterek w VW II
Jak na tego typu nadwozie (3 drzwi) i wymiary auta, niejeden statek z tej klasy mógłby pozazdrościć. Przód 2 osoby, Tył śmiało 2 dorosłe i nastolatek
wporzo
z paliwem co prawda troche sie rozregulowało ale przegląd, części no problemo
rewelacja. Są tacy którzy wolą kupić nowego maluch z salonu (trudno), a ja wole za 3 tysiaki kupić autko używane, z historią, duszą i klasy old skool