: 5 razy wymieniałem kostke stacyjki
: klamki za często padają
mam go od 2 lat. przejechałem 12 tys praktycznie w pół roku. resztę czasu przestał w garażu z powodu usterek. nie nadążam go naprawiać. zrobię jedno a w tym samym czasie wyskoczy 5 innych rzeczy. ciągle trzeba przy nim grzebać. jazda do sklepu i z powrotem ok ale trasa odpada. chciałem go doprowadzić do stanu używalności ale doszedłem do wniosku że nie warto. szkoda ładować kasę w 20-letniego golfa
prędkość maksymalna na a4 to 165km/h przy super pogodzie. musiałem głowice wymienić bo pękła na trasie i ledwo dojechałem do domu. gaźnik 2ee jak i 2e2 to szrot
zgrzyta bieg nr 2. trzeba powoli zmieniać jak w pks-ie żeby się ludzie nie patrzyli - denerwujące
samochód pomimo dobrego wyglądu mocno wyeksploatowany:(
działa mi tylko 3 bieg wentylatora. pozostałe zepsuły się zimą, podobnie sprawa tyczy się ogrzewania tylnej szyby. najpierw padł przełącznik a potem przepaliły się te styki
po prostu tragedia. wymieniłem łożyska w kołach, opony ale dalej okropnie huczy. jazda z otwartymi szybami czy zamkniętymi nie robi różnicy
średnie spalanie tego samochodu w cyklu mieszanym przy lekkiej nodze to 10, na trasie zrzedłem do 7. miasto 12 ale pewnie dałoby rade dojść to 15. stara jednostka i paliwożerna
zakup tego samochodu to wielki błąd z mojej strony. włożyłem w niego drugie tyle a końca nie widać
non stop wymieniałem kostki stacyjki, klamki. jeden wielki bubel
wymiana głowicy, pierścieni, gaźnika. ułamany zwój w prawej przedniej sprężynie