Przeniesienie napędu
: blokada przed wbiciem wstecznego sie psuje
Auto jak sie szanuje i ma sie na wymiane wszystkich niezbednych podzespołów to jest jak czołg.
Silnik wpożądku jak sie dba o autko to naprawde nie do zajechania. Ale niestety ja nie miałem kasy na wszystkie naprawy i teraz już auto sie kończy. Spalanie wzrosło do 9l na 100km jak go pogoniłem na autobanie to 11 poszło. Ogólnie szanuje silnik ale tak jak pisze wyżej niestać mnie zeby dokładac do tego samochodu, ma juz zadużo przejechane.
Miała wycieki ale no do wszyskiego ten samochodzik ma prawo po tylu tysiącach i latach eksploatacji. Standardowo zepsuła sie blokada przed wbiciem biegu wstecznego.
Bez szaleńśtw w komforcie. Dużo zależy od amortyzatorów jakie sie kupuje.
Widocznośc w lusterkach bocznych średnio na jeża ale to akie lata były wiec wystarczy dokupic sobie takie małe przyklejane lustereczko prostokątne (okragłe też są) i juz mamy leszą widocznosć.
bez zażutu. Mało przycisków ale nie sprawiają problemów.
Mocno dmucha ale zanim sie w zimie nagrzeje to już wysiadam z samochodu i ide do pracy:). Czapka i rekawiczki przez jakieś 10 min jazdy :]
pasazer sprzodu zawsze przeszkadza kolanem we wbijaniu biegów. Mam wersje 3 drzwiową i z tyłu miejsca pod dostatkiem
:] słabe przydała by sie taka mata pod maske.
Teraz mam gorzej niż źle ale tak to spalanie pewnie przecietne. Części normalna cena zależy czy sie kupuje podróby kicz czy troche lepsze
Duży wybór zamienników, fakt faktem różnią się jakoscią więc od nas zależy czy stosunek cena jakosć jest na 4 czy na 3. Trzeba wziasc pod uwage stan portfela :] jak nie ma na stałe serwisowanie to usterki ciągną sie jak smród po gaciach
wysiadł czujnik oleju, odpadł taki cusik co mierzy prędkość. Więc nie wiem ile jade, przebieg też nie leci :P. Polecam wymiane rygli na metalowe tiunerskie ;) bo ja łamie te plastikowe jak jest lato i trzeba zrobić zimnego łokcia. uszczelki z silnika i skrzyni do wymiany. Na tym koniec bo żeczy do standardowej wymiany po duzym przebiegu nie ma co wymieniać.
Pompki przy bębnach poszły sie pasć (to nie było za miłe podczas jazdy z górki). Jakaś pompa wody tez niezbyt już działa. Tutaj sie tak nieznam bo zawiozłem auto i zrobili :P. Pamietam że coś tylko wyżucili mi z samochodu jakieś rureczki itp. bo podobno to było niepotrzebne, nie wiem o co z nimi chodziło.
- zużycie paliwa dla silnika 1.3 KAT 60KM 44kW