Gdy go kupowałem mial 140 tys. przebiegu. Przy 180 tys. założyłem LPG. Gdy go sprzedawawłem mial 280 tys. Kupił go mój zanajomy, który pozniej sprzdal go bratu. Aktualnie ma 370 tys. i ciągle sprawuje się bardzo dobrze. Czy potrzeba lepsej rekomendacji. W czasie gdy nim jeździłem wydałem na naprawy łącznie co najwyżej 1500 zł !!!!!!
Gdybym nie założyl rodziny i nie kupil większego samochodu jeździlbym nim do dzisiaj.
Kupiłem go jak mial 140 tys. Do 150 tys. było super. Później na wolnych obrotach po rozgrzaniu zaczął co kilka skund wchodzi w drgania. Pomaga regulacja wolnych obrotów co pół roku (lato, zima).
Miałem wersję 4-biegową. Po przejechaniu 180 tys. zaczęła głośno pracować. Za 150 zl kupłem lepszą skrzynię na szrocie:) Brak 5 biegu wpływa niekorzystnie na spalnie.
Zero problemów. Dość twarde zawieszenie ale dobrze znosi polskie drogi. Prowdzenie tego samochodu to czysta przyjemność. Przejechałem tym samochodem 140 tys. i wymieniałem tylko amortyzatory (koszt ok 600zł).
Tutaj super. Wszystko widać doskonale.
Wszystko pod ręką.
Zimą nawet przy dużych mrozach nagżewa się szybko, nawet bez włączonej dmuchawy. Latem dużo daje szyberdach.
Z przodu nawet bardzo wysokie osoby mogą podróżować wygodnie. Z tyłu przeciętnie.
Do 110 km/h ok. Póżniej robi się głośno.
Spalanie na LPG. Na PB95 średnio 7,5l. Jak na tą pojemość to dość dużo. Za to części zamienne bardzo tanie. Bardzo dużo dostępnych zamienników.
Dość drogi ale naprawdę wart swojej ceny. Trzeba tylko kupić zadbany egzemplarz.
Gdyby nie wymiana klamki drzwi po każdej zimie dałbym 5. Co 40 tys. trzeba też wymienić łożyska tylnych kół. Raz wymieniałem łożysko alternatora, podświetlenie deski rozdzielczej i wentylator na chłodnicy. Wszystie częsci niedrogie.
Jedyną większą usterką było mocne zużycie skrzyni biegów. Za 150 złotych mozna kupić skrzynie na szrocie.
- zużycie paliwa dla silnika 1.3 KAT 60KM 44kW