Golfa porównuje z audi z 98 roku. Powiem tak jest średnio ogólnie, zachwytów nie ma bo audi postawiło wysoko poprzeczkę. Zaznaczam że audi było z 1998 roku a golf z 2005
sporo głośniejszy od audi, ma więcej mocy to fakt, ale to już nie ta trwałość, przy tym przebiegu szwankuje pompowtrysk a w audi miałem przebieg 430000 km i silnik nie miał żadnych wad ubytków itp.
ojjj porażka w porównaniu z 5 biegową z audi, tu mam 6 biegów a jest gorżej niż 5 w audi. Ten piąty bieg bardzo krótki a 6 taka jakby jej nie było w ogóle. Nie rozumiem całkowicie tego posunięcia.
twardo, sztywno, chcąc zmienić stacje albo głośność to ręka lata wokół gałki, przy jeździe po drodze ekspresowej i mając zimowe opony, to co będzie na letnich?
na widoczność nie mogę narzekać, siedzi się wyżej niż w audi i jest to plus duży
fotele są bardzo źle wyprofilowane, niby mają regulacje itp ale cały czas boli kręgosłup, w audi ja nie wiedziałem że mam kręgosłup, siedziało sie nisko ale wygodnie, a tu taki defekt, bardzo niewygodnie się jeździ. może dlatego że jestem sporym facetem i mam za małe fotele
jest zima w porównaniu z audi grzeje super, szybko i jest naprawdę ciepło, w audi było chłodnawo
hmm kręce nosem bo lewym kolanem moge dotykać dolną osłonę kierownicy jest to wada szczególnie przy kolizji, możliwe uszkodzenie kolana, oprócz tego miejsca jest sporo
cóż 2.0 140km słychać niby mówi się że 1.9 miało słabą kulturę pracy , czyżby ? za cicho nie jest, mogłoby byc ciszej
znowu porównanie z audi, w audi mając bak 62 robiłem po ok 1050km na baku tutaj mając bak 55 robie 750km na baku, 300 km jestem w plecy a to dużo, w audi miałem spalanie ok 5,5 a tu 6,4 przy tej samej jeździe. dziwiią mnie oceny że ktoś może spalić mniej tym silnikiem, tzn wiem że można ale jeźdząc po emerycku, ale przy tym silniku? Trochę wstyd
muszę dać tą srednią ocene, audi jeździlem 6 lat a tu parę miesięcy i kurcze no rozczarowania w trakcie poznawania auta
znam doskonale historię auta, przy tej kwocie co została włożona do golfa to audi by błyszczało jak psu jaj..ca