moja druga opinia po 10tys.km
zawsze się coś znajdzie co nie pasuje ogólnie dla mnie jest ok. nadal polecam to auto
następną opinie wystawie za 20tys. km
silnik trochę głośny ale bezawaryjny. Prawdziwy wół roboczy 180tys.km i bez wycieków
biegi 1 i 2 bardzo krótkie ale bardzo elastyczna na 5 biegu można jechać od 50 km/h biegi łatwo wchodzą nic nie wyje nic nie szumi
żeby nie te tulejki na przednich wachaczach to by było wszystko ok
z przodu ok. z tyłu powiększony punkt martwy ale przecież to nie osobówka
mnie się podoba chociaż ???
bardzo dobrze chłodzi bez względu na nagrzaną tapicerkę, grzeje jeszcze lepiej. Podstawa to to że ma filer do nawiewu i się nie kurzy
miejsca full nawet dla grubasów ;)
w oryginale (ocena: 3) coś w podobie jak w polonezie ale ja wygłuszyłem dodatkowo więc (ocena: 4+)
nie wiem czy pisać bo i tak nikt mi nie wierzy że 2.5 tdi pali poniżej 10 L/100 km
Niby mniej jak poprzednio, ale dlatego że się wyszalałem i już mu tak nie wciskam
wiadomość dla inteligentnych
wart swojej ceny POLECAM
wszystko działa prostota i staranne (wykucie) z przodu podwójna kanapa dla pasażera tak naprawdę jest na jedną normalną osobę . Koło zapasowe trzeba się położyć trudno dostać zapas trzeba się sporo nakręcić a założyć na szelki to lepiej w serwisie
kiedyś przy ostrym hamowaniu wyleciała mi szyba z wewnętrznej przegrody dobrze że nikomu głowy nie ucięła :) Fachowiec powiedział że często wylatują i zabezpieczyłem ramką ze sklejki (u stolarza)
- zużycie paliwa dla silnika 2.5 TDI 102KM 75kW