Gwarant czyli KULCZYK TRADEX toleruje złodziejskie praktyki ASO Z Lublina DANELCZYK. A Danelczy zamiast montażu oryginalnych głośników wstawia jakieś niepasujące ponadcinane głośniku z innego samochodu, zamiast anteny zwykły kawałek druta miedzianego , Hak holowniczy poskręcany jest nieoryginalnymi śrubami, bez atestu a w miejscu wierceń otworów na hak pojawiła sie rdza. Samochó od wyjazdu z salonu kilka miesięcy temu ma wibracje . To jest najgordszy samochód jaki miałem.
bardzo głośny
nie miałem problemów
samochód skacze jak piłeczka na nierównościach
widoczność ograniczona z powodu braku szyb
przy mrozie -10st.C szyby odmarzają dopiero po 2 godzinach jazdy z ogrzewaniem na full, właściwie w samochodzie jest ciepło gdy na zewnątrz jest powyżej zera , wentylacja bardzo chałasuje.
głośniejszego samochodu nie miałem
Tu nie ma żadnej jakości.
uszkodzona antena radiowa ,trzeszczące głośniki, w centrum warszawy radio łapie tylko 5 stacji radiowych w trasie całkowity brak sygnału radiowego, często zacinające - poprostu nie mogę czasami zamknąć pojazdu, stuki i piski w zawieszeniu i wiele innych usterek których VW nie ma ochoty naprawić. Samochód kupiłęm u ZŁDZIEJA DANELCZYKA w Lublinie i nie kupie więcej nic z grupy VW.
bardzo duże zużycie oleju silnikowego 5 litrów na 15 tyś. km. bez obciążania silnika. Rdzewiejące nadwozie w miejscu montażu haka oraz prowadnicy drzwi bocznych , odpadające chlapacze , Jazda powyżej 100 km/h nie jest możliwa z powodu drgan pojazdu. Żadna z usterek nie została usunięta przez gwaranta mimo zgłaszanych usterek. Wiadomo kryzys i trzeba oszczędzać . Danelczyk to złodziej.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 SDI 69KM 51kW