: kolor lakieru,a powaznie to linia nadwozia.
ogolnie bora jest dobrym autem.
silnik troche slaby,lubi olej,ale spokojnie mozna jezdzic i nie jest tak wcale zle.zbiera sie maslo pod korkiem,ale ten typ tak ma.
moja sie posypala,ogolnie biegi wchodza specyficznie ,powiedzmy kwestia wprawy.myslalem ,ze vw wypadnie lepiej.dbalem o skrzynie i olej zmienialem,moze tak mi sie trafilo.
uklad jezdny jest dobry,bora sie trzyma drogi,a to jest wazne,ze nie polskiej.zawieszenie bajka.trzeba dbac i pilnowac,wtedy plyniesz.
jest naprawde dobrze,prawidlowo ustawione fotele i lusterka,dla mnie ok.
niemieckie nudne ,szare,czarne wnetrze.tak to jest prawda,ale zegary sa na swoim miejscu,a nie na srodku.wszystko jest pod reka i tu sie ktos postaral.latwo wszystko ogarnac.fajne uchwyty na napoje.
moglo byc lepiej,ale nie jest tak zle.wiadomo,ze gdy pada wnosimy wode do srodka pojazdu.gdzies musi ona odparowac-wlasnie na szyby i tyle.
jako kierowca jestem zadowolony, braku miejsca na nogi ,maja jedynie pasazerowie tylnych siedzen i to oni maja prawo marudzic.szczesliwie sie sklada,ze prowadze pojazd w samotnosci.
bora jest cichym samochodem,na parkingu, w garazu i do predkosci 140km/h.pozniej jest nieprzyjemny szum powietrza.nawet wymiana opon na (ciche)nie daje poprawy.coz ,taka linia nadwozia,ale w Polsce jezdzimy tylko do 130,wiec mozna to wytrzymac.
silnik 1.6 .pewnie sa lepsi i gorsi.dlugie trasy z predkoscia przyzwoita,mozna spalic 6,7 litra.w miescie jest slabiutko 10 litrow.przeglady sa tanie,czesci dostepne.utrzymanie bory jest tanie,nalezy tylko dbac o swoje auto.
auto tanie,a naprawde dobre.polecam.
ogrzewanie lusterek.
skrzynia biegow.