Jest to bardzo kochanme auto z duszą.jeśli sie o nie dba ,odwdzięczy sie bezawaryjną jazdą,jest oszczędne oryginalne .I nie ma auta nad TRABANTA i piszcie co chcecie
silnik jest świetny nie ma z nim żadnych problemów ma 136 tys i chodzi ajk żyleta.1100 przy atkeij masie potarfi zaskoczyć
u mnie beigi wchodza cicho i i delikatnie czyli tak ajk być powinno
dobrze sie prowadzi mam troszkę obniżone autko i szersze koła wsyztskei amorki i gumy nowe .jest OK
przednai szyba mała .słabo widać światła pozatym wiodczność ok
jest w porządku mnie sie pdooba
ogrzewanie jest super ,w upalne lato troszke gorzej z chłodzeniem
auto jest o neibo wygodniejsze od malucha ,jak dla mnei jest abrdzo wygodnym autem mam zmienione fotele na kubełki i jeżzi się swietnie
mam cały nowiutki wydech chodzi cichutko,przy 120 robi się głośnawo bo nie ma 5
palił ok 7l benzyny teraz mam gaz i pali 8,5 po mieście jestemz adowolony bo to i tak tanio ,a lubie przycisnąć
ja nei zmieniam auta moje auto kupiłem tanio technicznie było super jednak wizualnie gorzej.wsadziłem juz kupe kasy w różne bajery i nie żałuje ani grosza.Polecam wszystkim gorąco ..za te pieniądze to rewelka
ja nei mam pwoodów do narzekania,moje auto się nei psuje wymienaim paski i płyny na czas jest super.może tarfiłem na dobry wgzemplarz
nie psuje sie!!Nie miałem żadnej poważnej usterki.nigdy nie stałem na poboczu...odpukać hehe