: Dla mnie pozytyw za elastyczność i spalanie !
: Plastiki konsoli słychać w pewnych warunkach
Jest dobrze jak na razie...
Żwawy i rewelacyjnie elastyczny , drgania na biegu jałowym są ledwo wyczuwalne i generalnie wcale nie przeszkadzają! Podczas normalnej jazdy pracuje spokojnie. Przy pełnym obciążeniu ma co ciągnąć ale nadrabia elastycznością. Dla 1 - 2 osób + dziecko bez kompleksów daje sobie radę i "bierze" mocniejszych na światłach.
Trzeba się nauczyć innej koncepcji "wbijania" wstecznego i tu jest problem. Poza tym nie jest miękka i tego też trzeba się nauczyć ale działa poprawnie
Trzyma się drogi jak przyklejona żaba, trochę twarda na dziurach na kostce reaguje sprężystością .Generalnie ok.
Do przodu dobrze do tyłu też gorzej przy cofaniu i wtedy rozumiemy konieczność czujników cofania. Środkowe słupki dają popalić na skrzyżowaniach skośnych i tu musimy uważać bo trzeba się wychylać... ! Za to plus za duże lusterka wsteczne
Wszystko intuicyjne i pod ręką. Tylko kto wymyślił sterowanie komputerem za pomocą tego mini pokrętła ...
Dobre, wszystko jak trzeba a nawet lepiej
W tym segmęcie z tyłu rewelacja + za płaską podłogę bez tunelu !
Aerodynamicznie świetnie, przy 80 -90 km/h wydaje się że jedziemy 60 . Przy 100 bez kompleksów, przy 120 też bez kompleksów, szybciej jeszcze nim nie jechałem.Mechanicznie, silnik słyszalny przy wyższych obrotach ale nie męczący, nawet na swój sposób miły.
Bez problemu 5l /100km przy normalnej eksploatacji takiego auta szukałem.
Cena przesadzona. japońce tak mają patrz - sony,panasonic, toyota,suzuki. Na szczęście są wyprzedaże roczników...ale jakość wykonania elementów super. /za wyjątkiem bzyczka pod panelem plastiku w okolicy kierownicy/
coś "bzyczy" na naszych polskich drogach z kostki w obrębie deski rozdzielczej, doprowadza to do szału... dla mnie minus bo przypomina mi się trzeszczące punto
Na razie nic ...w salonie zapewniali że tak będzie.
- zużycie paliwa dla silnika 1.0 VVT-i 69KM 51kW