: ekonomiczny, dynamiczny na razie bez awarii
: żarówki
Po prostu dobrze +, życzę sobie kolejnych takich 100tys
I klasa, od 70tys jest głośniejszy, olej zmieniam co 5-7tys Castrol EDGE pełny syntetyk, lubi V-power Shella.
wsteczny haczy reszta bardzo ładnie - nauka jazdy
100.000km i nic nie było wymieniane - nauka jazdy tylko po Warszawie i z 10x wyjazdy do Niemiec, hamulce r e w e l a c j a, cisza nic nie stuka, nie puka, a Warszawa cała w dziurach
a nawet bardzo dobrze!
obsługa komputera (-), zerowanie licznika (-), brak podświetlenia reg świateł, oraz reg lusterek,
źle spasowane plastikowe elementy-pokrywy schowków ale nic ni skrzypi i nie puka nawet na wybojach! Drogie auto dlatego można się czepiać
na duży + schowki, wyświetlacz km, obrotów, poziomu paliwa,
latem super, zima ok
fotele za krotkie (trasa 600-800km to max jednego dnia, regulacja tylnych foteli świetna, bagaznik super, nic nie skrzypi nie wali
do 130km/h ok,
w mieście spalanie 3,8-4,7 da się to spokojnie osiągnąć bez żadnych \\\"eko-cudactw\\\" średnie spalanie 4,7!!! normalna jazda, zwykłe paliwo
53500zł tyle zapłaciłem za mojego Yarisa mając świadomość że będzie musiał pracować min 3 a max 5lat, myślę że o 13500zł cena nowego jest za wysoka!
przepalające się żarówki! co 2 m-ce (co 20000km), brak części poza ASO np filtr powierza, kabinowy innych nie zmienialem na szczęście
nic, klocki I wymiana po 50tys, teraz jest 100.000km i jeszcze nie wymieniałem a to jest nauka jazdy i hamowanie odbywa się non stop! hamulce rewelacyjne!!! żarówki - samodzielna wymiana (co 1,5 - 2m-ce)to stracona 1h i pokaleczone ręce
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 D-4D 90KM 66kW