autko o dużej przestrzeni w środku, mimomałych wymiarów. silnik bardzo dynamiczny, pozwala na ucieczke spod świateł przed niejednym golfem:-) dobra widoczność, ogromne lusterka. jazda tym autem sprawia niemałą przyjemność, jedyny mankament to bieg wsteczny i niezbyt udana praca biegu pierwszego. tutaj producent zdecydowanie się nie postarał!! auto za drogie, jak na jakość wykończenia, rozmiary i wyposażenie. wersjaz climatronikiem to wydatek rzędu 50 tysięcy złotych, to kpina bo a te cenę można już kupić 2-3 letnią hondę akord , a to auto już z zupełnie innej bajki. generalnie, nie polecam! nie kpupiłbym tego auta jeszcze raz. chętnie odpowiem na wszekie pytania: witek309@wp.pl
Silnik naprawdę godny polecenia. jest oszczędny, a przy tym mocny i zrywny. samodzielne zmierzenie przyspieszenia do 100 wskazało 9 sekund,. także super. jest w miarę cichy, ładnie zbiera się jeszcze na 5 biegu.
tu niestety nie jesy za dobrze. owszem biegi od 2 - do 6 wchodzą bardzo płynnie, z lekkim, wyczuwalnymoporem, ale wrzucanie ich to przyjemność. natomiast bieg wsteczny - porażka, niemal zawsze wymaga podwójnego wysprzęglania, co nawet zapisane w insrukcji jest, jedynka, też według serwisu ma prawo wchozić dopiero za drugim razem, no i powodzenia, jak ktoś chce wrzucić jedynkę leko, gdy auto jeszcze się toczy, nawet minimalnie:-)
nie mam zastrzeżeń, choć nerówności pokonywane są w sposób wyczuwalny, w renault to po prostu poezja, tu szara rzeczywistośc.
jest bardzo dobrze, ogromne lusterka.
ok.
jet naprawdę dobrze, silnik nagrzewa się bardzo szybko, w autku jest ciepło już po kilku minutach nawewt przy kilkunastostopniowym mrozie.
tu miłe zaskoczenie, z przodu zaróno na długość jak i na szerokość ok, z tyłu też nieźle, bagażnik ok.
jest w porządku.
spalanie rzędu 6 litrów, głwónie jazda w mieście,bardzo ekonomiczny bieg 6. pozwala jechać 110 km/h a autko spala tlko 4 litry:-)
za tę cenę, choć kupowałem z rabatem i nową miałem za 40 kawałków, to naprawdę dużo za dużo jak na takie auto!!!
jeszzcze nie wiem.
jeszcze nie wiem.