: Troche lakier delikatny nie lubi szczotek na myjni
: za malo miejsca dla kierowcy,wysoka deska rozdzielcza ogranicza widocznosc
: po 30 tys. slychac plastiki z tylu i schowki z przodu
Auto oszczedne godne polecenia niezawodne i do tego ladne.troszke malo miejsca dla kierowcy ale mozna sie przyzwyczaic.W kazdym razie jechalem nim caly dzien i jakos sobie radzilem przy 185 cm.wzrostu.Nie dal osob ktorzy lubia wcisnac gaz to auto dla oszczednej jazdy.
Bardzo dobry, nie kupowałem auta na wyscigi tylko do jazdy ekonomicznej.Max predkosc 155 km/h w zimie przy -20st.odpalał za pierwszym razem
Nie miałem żadnych broblemow mialem auto nowe.
bez problemow troszke podskakuje bo jest małym autkiem
Wysoka deska rozdzielcza powoduje ze zle widac z przodu ale da sie przyzwyczaic...
Zuca autem przy silnych podmuchach wiatru naprzyklad od TIRa
Dosc szybko sie nagrzewa w zimie a latem dobra klima.
Dla kierowcy nie ma miejsca na nogi no chyba ze ktos ma ponizej 165 cm. Z tylu jest duzo miejsca i jest fajny bagaznik , przesuwana kanapa tylna jest przydatna:)
Cichutko pracuje silniczek jest przyjemnie.Czasem cos poskrzypie jakis plastik przy wiekszych predkosciach ale w kazdym aucie zawsze cos takiego jest.
W trasie 4,9 po miescie 6,0 jak ktos chce dynamicznie tym autem jezdzic to mu spali do 9,2 l na 100 km Tyle mi palil na trasie Lwow -Symferopol ( 1200km) przy predkosciach od 130 do 150 km/h do 100km/h nie przekroczy 5 l.
Troszke cena jest za wysoka ale w koncu to toyota (producent lexusa) :)
Po przejechanie 35000 od nowosci nic sie nie dzialo raz olej tylko wymienilem,no czasem jakis plastik skrzypnie to tyle.Chamulce tez sa ok nie wymienialem nic.
nic sie nie działo przez 2 lata,polecam osobom ktorzy nie lubia mechanikow :)i cenia sobie spokoj .
- zużycie paliwa dla silnika 1.0 VVT-i 69KM 51kW