Dla mamy z dzieckiem, moim zdaniem, jest znakomitym rozwiązaniem- polecam szczerze.
Brakuje jej trochę siły przy ruszaniu i wyprzedzaniu, pracująca klimatyzacja zdecydowanie pogarsza ten stan- staje się "mułowata" ale i tak ją kocham.
Czasami są kłopoty z biegiem wstecznym.
o.k.
O ile z przodu i z boku widać wszystko i to prawie idealnie o tyle do tył- rozpacz.
Przy mroźnej zimie, jak dojeżdżam do pracy (odległość ok. 10 km) zaczyna być mi w niej ciepło, a tak o.k.
Dla mnie i dla dziecka (folelik na tylnim siedzeniu, za siedzeniem pasażera max. przysuniętym do przodu) miejsca jest wystarczjąco, natomiast każdy następny pasażer zaburza wygodę naszego podróżowania- dlatego nie lubimy gości bo zaczyna się robić za ciasno, bez problemu wkłada się dziecko do fotelika (dzięki temu, że toyotka jest wyższa)- bardzo duży plus.
Może byś, szczególnie kiedy gra radio lub śpiewa moja córeczka.
Jak sie jeździ "przyzwoicie", nie przekracza 90 km/h to o.k. Moja toyotka zdecydowanie nie lubi zimy, włączona klimatyzacja nie robi na niej aż tak dużego wrażenia.
Mam wersję "luna" i moim zdaniem jest trochę droga zwłaszcza gdy dokupuje się klimatyzację i kolorek, dywaniki i alarm.
Po trzech latach mam do niej nadal zaufanie.
Nie bylo żadnych usterek.
- zużycie paliwa dla silnika 1.0 i 16V 68KM 50kW