Nastawiłem się na małe spalanie i wystarczającą moc- JEST REWELACYJNIE.Spalanie na trasie przy normalnej jeździe- nie biorę pod uwagę kierowców lubiących tak zwany \"but\",wyszło mi 5l/100km.Jak na silnik benzynowy to chyba dobrze.
Biegi wchodzą bardzo dobrze.Skrzynia dobrze dobrze dopasowana,jedynka i dwójka są krótkie,ale przy silniku 1,0 to dobre rozwiązanie.
Do 120 km/h jest dobrze,powyżej zaczyna być głośniej.Wystarczy wyciszyć podwozie natryskową pianką wyciszającą.
Piratom drogowym polecam inne marki.Dla osób lubiących normalną jazdę w granicach rozsądku a w szczególności poruszających się w warunkach miejskich - JEST TO IDEALNY WYBÓR.
Poprzedni właściciel narzekał na duże koszty związane z serwisowaniem nowego pojazdu.Teraz koszty są niewielkie bo napraw poza serwisowych brak.
Żadnych problemów.Mój kolega który wcześniej też pisał opinię o tej wersji wystawił złą opinię ,tylko dlatego że kupił auto powypadkowe ,z którym teraz mechanicy nie mogą sobie dać rady.Polecam auta bez wypadkowe.
Brak.
- zużycie paliwa dla silnika 1.0 i 16V 68KM 50kW