: Niby mały a bardzo dynamiczny i oszczędny
: brak
Samochód sprawuje się rewelacyjnie. Jest dynamiczny i oszczędny. Troszkę głośno ale tylko powyżej 120 km/h. Bezawaryjny i mmmmega pakowny!!!Super polecam.Według mnie ładny ale po liftingu
Super dieselek.Mimo majej mocy dobrze się zbiera i jechałem nim 170 km/h więc jest dobrze
Swietna manualna skrzynia jak na małego Vana!!
Zawieszenie jest bardzo trwałe. Moja żona miała poprzednio Normalną Yariskę i nie było zadnego problemu i tu też narazie nie ma. Dobrze tłumi nierówności i jest komfortowe ciche!!!
Tu jest rewelacja. Siedzi się wysoko i przez ogrome szyby wszystko widać(rewelacja)
Toyota to Toyota i mają doświadczenie jak to się robi również bardzo dobrze
Tu jest licho. Bardzo dobrze chłodzi latem ale nagrzewa się powolutku(zimą)!!
W miarę dobrze. Niewygodne tylne siedzenia(ławeczka). Z przodu dużo miejsca i dobre duże fotele jak na tę klasę.
Do 120km/h w miarę cicho potem coraz głośniej, ale o niebo lepiej niż w yarisie z motorem 1.0 68km
W mieście do 6 litrów na trasie 4,5. Rewelacja. Aso drogie ale nic się nie psuje!!!
Yaris Verso jest dość kosztowny w zakupie ale eksplatacja jest bardzo tania i nic a nic się w nim nie psuje Tylko wymieniać olej filtry i jeździć
Japończyk. Nic się nie psuje i dobrze jeździ tylko trzeba wymieniać olej,filtry i benzyne w baku bo jest naprawde oszczędny!!!!!!!
Oczywiście że brak!!
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 DI 75KM 55kW